Vélemények

Vélemény űrlap

Nagyon gyorsan hozzászoktam ehhez a termékhez, pedig nem szoktam csípőset enni.  Hamar kifejtette a hatását, energikusabb lettem tőle és a Testem is a vágyott forma felé haladt.... Napi 1-gyel kezdtem, de hamar napi 2re váltottam. Hálásan köszönöm ezt a Csodát!
Judit
Amikor legelőször vettem be a Kapsza-C vitamint, akkor szinte pár órán belül éreztem, hogy elkezdi tisztítani a bélrendszeremet. Én mindig evés közben veszem be és lehet érezni, hogy a vitamin feltölti a gyomor energiáját és ettől energikusabbá válok. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki ezt a fantasztikus vitamint. Köszönet érte.
J. Éva
Már harmadik  nap után kifejtette jótékony hatását  a vitamin. Szépen beindította  az  anyagcserémet. Hamar megszoktam a meleg érzetet a gyomromban amit keltett. Először napi 1-gyel kezdtem aztán  gondoltam felpörgetem egy kicsit felemeltem napi 2-re majd napi 3-ra. Az  eredmény nem maradt  el csökkentette az étvágyamat és elkezdtem  fogyni. A bőrőmet szépen kisimította és  energikusabbá  frissebbé  váltam. Három  hónapig  szedtem és teljesen rendbe  rakta az emésztőrendszeremet. Elmúltak a  puffadásos tüneteim. A gyermekemmel is szedetem neki is az emésztőrendszere miatt és az élesztő gombák elszaporodása miatt. Jelentős javulás állt be , és  nyugodtabb kiegyensúlyozottabb is lett. Anyukámnak is  vittem, aki  több mint 20 éves refluxos gyomorégős tünetekkel szenvedett. Egy hónap után jelentősen csökkentek a tünetei mára  pedig alig érzi már. Mindenkinek csak ajánlani  tudom  ezt  a csodás  vitamint!
Mónika
A Kapsza-c sokban különbözik a többi C vitamintól, hiszen kiválóan felgyorsította az anyagcserémet. Én már két hónapja használom és a súlyom is csökken ennek a kiváló vitaminnak köszönhetően. Megfelő kiegészítő készítmény a diétámhoz. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ivett
A kapsza-ct napi egyszer szedem főétkezés közben, ami esetemben az ebéd. Rájöttem, hogy ha az étkezés közepén fogyasztom, akkor az eleinte érezhető csípős hatása teljesen kiküszöbölhető. Észrevettem, hogy gyorsítja az anyagcserémet, ezért megszűntet/kiküszöböl bizonyos kellemetlen hatásokat, mint pl. hüvelyes zöldségek okozta puffadás érzet. Az egészséges anyagcsere miatt könnyebb és jobb testérzetem van és számomra fontos az is, hogy feszes a hasfalam és tartom a számomra megfelelő súlyt. Ezért arra a következtetésre jutottam, hogy napi 2 szem fogyasztásánál fogyás is könnyedén elérhető. Köszönöm.
K.V.
Rendszeresen fogyasztom a Kapsza-C vitamint! Érezhetően jobb lett az anyagcserém, az emésztésem, azóta még esetenként sem puffadok! Életmód tanácsadással is foglalkozom, ezért a vendégeimnek is ajánlom a Kapsza-C fogyasztását!
Pásztor Magdolna

Megrendelés űrlap

3.500 Ft / doboz

A postaköltség ITT olvasható.
Bankszámlaszám: 11773353-01468113
Kedvezményezett neve: Morvaközi Krisztián

db
db
db